Fasole pastai cu ceapa si usturoi

de Bya Ralu in Mancaruri de post, 3 Sep 2014 | 19873 vizualizari

 

sunt excelente

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole pastai
  • 1 ceapa alba
  • 2-3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sare/piper
  • busuioc
  • patrunjel proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai cu ceapa si usturoi:

Fasolea pastai se curata de capete,se rupe in bucati potrivite si se spala.
Intr-o cratita punem apa cu sare la fiert,cand incepe sa dea in clocot se adauga fasolea pastai.
Se lasa cam 20-30 minute(pana cand este fiarta).
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in uleiul de masline,impreuna cu condimentele.
Se adauga apa si se lasa pana se inmoaie sa fiarba la foc mic,adaugandu-se si usturoiul tocat marunt.
Fasolea pastai se scurge se pune intr-o strecuratoare si se da sub jet de apa rece.
Se adauga peste ceapa calita,punem patrunjelul proaspat si lasam cateva minute la foc potrivit,dupa care servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai cu ceapa si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Bya Ralu 1

05.09.2014, 04:16

Lia

- Andreea - 1

09.09.2014, 19:23

Imi aduce aminte de copilarie

Bya Ralu 1

15.09.2014, 05:06

andreea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu conopida si spanac